Aliens Bring Change

Onze spellen

De eerste en mooiste Mahjong Solitair in de Microsoft Store. Met grote, duidelijke stenen en meer dan twintig uitdagende puzzles ben je gegarandeerd van uren puzzleplezier!

Meer info over Mahjong Solitair

Zeeslag Solitair is een fantastisch strategiespel met duidelijke regels, veel plezier en vele unieke puzzles. De marine is in stelling gebracht. Installeer het spel en de slag kan beginnen!

Meer info over Zeeslag Solitair

Het klassieke spel Memory kennen we toch allemaal! Breingymnastiek en plezier met verschillende speltypes en met liefde getekende plaatjes. Installeer het spel vandaag en het plezier kan beginnen!

Meer info over Memory Classic

Patience is een absolute klassieker! Hier vind je het spel in originele staat! Duik zonder gedoe in de wereld van dit legendarische kaartspel. Installeer vandaag en de eerste ronde kan direct beginnen!

Meer info over Patience '95

Het klassieke familiespel "Ik pak mijn koffer en neem mee..." is nu beschikbaar voor Windows 10. Met dit spel train je je geheugen en concentratie met behulp van vrolijke, handgetekende beelden.

Meer info over Ik ga op reis

Het klassieke zoekplaatjes-spel, gebaseerd op "Waar is Wally?" is nu beschikbaar voor Windows. Dit spel traint met behulp van vriendelijke plaatjes je zicht en geheugen.

Meer info over Zoekplaatje

Gebaseerd op de Sokoban traditie: Via de kortste weg de dozen naar hun doel schuiven. In deze windows 10 versie kun je bewijzen dat je een goede dozenschuiver bent! Kun jij de taak aan?

Meer info over Dozen Schuiven

Wat zeggen mensen over onze spellen?

⭐⭐⭐⭐⭐
Mooie graphics, coole muziek. Voor mij de beste Mahjong in de Store.

⭐⭐⭐⭐⭐
Ik vind het geweldig.

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel goed.

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en mooi.

⭐⭐⭐⭐⭐
Het helpt me onthouden. Goed spel!

⭐⭐⭐⭐⭐
Uitstekend!

Over Aliens Bring Change

Aliens Bring Change is een onafhankelijke game studio in Berlin, Duitsland. Wij maken spellen die leuk zijn om te spelen en ook een uitdaging zijn voor ons brein.

Wij houden van goede puzzles en stoppen deze graag in onze spellen. Er zijn geen timers in onze spellen zodat je in je eigen tempo kan spelen. Veel plezier!